Rosense – Voetencrème

Voetencrèmevoetkrem

  • Pedipür bevat een speciale formule met Shea Butter & Emu Oil
  • Geeft een intensieve verzorging voor voeten met een droge en gebarste huid
  • Heeft een antibacteriële werking tegen schimmel en onaangename geuren
  • Bevat de vitaminen A en E en de vetzuren Omega 3 & 6

 

Ingrediënten :

  • Aqua, Glycerine, Buyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Cucus Nocifera Oil, Glyceryl Stearate, Perfume, Hexylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Poludecene, Fructose, Glucose, Sodium Stearoyl Glutamate, Trideceth 6, Hexylcinnamic Aldehyde, Hexamidine Diisethionate, Linalool, GardeniaTahitsensis Flower, Surcrose, Urea, Dextrin, Buthylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, d – Limonene, Methylisothiazolinone, Tocopherol, Isoeugenol, lodopropynyl Butylcarbamate, Citronellol, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate

 

U kunt online terecht bij www.drogisterij.net.

Klik op de onderstaande afbeelding(en):

drogisterij.net1

bol.com logo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *