Rosense – Cleansing Milk

Cleansing Milk

  • Rosense – Reinigingsmelk bevat : Rozen olie, Jojoba Olie & Vitamine E, Komkommer & Haver exact
  • Geschikt voor een droge huid, verwijdert gezicht en oog make-up gemakkelijk, garandeert grondige reiniging, prikkelend niet
  • De Rosense reinigingsmelk is geschikt voor droge huidtypen. Het verwijdert uw make-up en laat uw huid ademen. De Jojoba olie en vitamine E zorgen ervoor dat de huid vochtig blijft, waarbij de rozen en komkommer extract de huid voeden.
  • De speciale formule zorgt voor een natuurlijke vochtbalans en een gladde huid

 

Ingrediënten :

  • Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Canola Oil, Glycine Soja Oil, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyf Benzoate, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Oleate, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Laureth-23, Dimethicone, Pafrum, Stearic Acid, Simmondsla Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Cyclohexasiloxane, Prpylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Ethylhexylglycerin, Zea Mays Germ Oil, Triticum Vulgare, (Wheat) Germ Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Xanthan Gum, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-isomethyl Lonone, Tocopherol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Rosa Damascen (Rose) Flower Oil, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, D-Limonene, Benzyl Salicylate, Retinyl Palmitate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Hydroxycitronellal

 

U kunt online terecht bij www.drogisterij.net.

Klik op de onderstaande afbeelding(en):

drogisterij.net1

bol.com logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *